Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dohoda Valencie s van der Wielem neexistuje, říká agent

8. 12. 2011

 

Dohoda Valencie s van der Wielem neexistuje, říká agent

Gregory van der Wiel již přerostl mateřský Ajax a očekává se, že brzy vyrazí do zahraničí hledat novou výzvu. V uplynulých dnech se vyrojily spekulace o dohodnutém přestupu do Valencie, agent nizozemského obránce Hakim Slimani je ale rychle vyloučil... 

stazeny-soubor--3-.jpg           images--9-.jpg

O třiadvacetiletého reprezentanta své země se již v létě zajímaly Chelsea, Manchester City či Bayern Mnichov. Van der Wiel rodný Amsterdam neopustil, nyní po něm ovšem zatoužila Valencia a s hráčem se již údajně dohodla na podmínkách smlouvy. 

Agent vicemistra světa z loňského roku ale něco podobného vylučuje. ”Informace, že již byla domluvena hráčova smlouva, nejsou pravdivé. Valencia se nejprve musí dohodnout s Ajaxem. Všechno ale probíhá v docela dobré atmosféře,” ujistil Slimani. 

Van der Wielův zástupce ovšem nevyvracel, že by východošpanělský celek pro něj byl vítanou destinací. ”Valencia by byla skvělým krokem v Gregoryho kariéře. Je to velký klub ve výborné lize a opravdu ho chce jako nového pravého obránce,” dodal Slimani, jehož chráněnec má v Ajaxu kontrakt do léta 2013.